Profiel

> Curriculum Vitae > Publicaties > Deelname aan seminaries als spreker

elkecasteleynCasteleyn Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in administratief recht in de ruime zin en overheidsopdrachten in het bijzonder alsook het private bouwrecht.

 

“Onafhankelijk” want geheel op zichzelf bestaand en geenszins gebonden door zware samenwerkings- en kostenstructuren.
“Advocaten” want deel uitmakend van het netwerk van advocaten Alinea waardoor een volledige dienstverlening kan worden aangeboden, ook in die materies die niet tot de kernspecialisaties van het kantoor behoren. Het recht is immers zelden recht, maar veeleer krom, waardoor de ene rechtstak al snel de andere raakt.

 

Binnen de aangeboden praktijkdomeinen, staan wij ter beschikking van zowel overheden, ondernemingen als particulieren.

 

Een goede adviesverlening kan veel conflicten vermijden. Conflicten vermijden is dan weer een garantie op goede commerciële relaties. Daarenboven kan een advies vaak kosten voor het voeren van een procedure vermijden. Daarom primeert bij ons een degelijk advies op een gerechtelijke procedure. Het is daarom zeker aan te bevelen om tijdig contact op te nemen met ons kantoor.

 

Het kantoor is gevestigd te Lokeren. De wereld is immers klein en dure kantoorruimtes in grote steden zijn al lang geen must meer : Lokeren is slechts een muisklik verwijderd van de rest van Vlaanderen en daarbuiten.